1 1 1 1 1

„Natūraliai saldu" – pirmoji maisto tinklaraščio Feed My Sister įkūrėjų sesių knyga apie tai, kaip nesugaištant daug laiko pasilepinti saldumynais iš natūralių ingredientų.
Rūta ir Asta tiki, kad visur turi būti pusiausvyra, tad knygoje rasite pačių įvairiausių receptų – nuo lengvai pagaminamų veganiškų batonėlių iki dėmesį prikaustančių desertų, tokių kaip mangų parfė, figų, aviečių ir kardamono pyragas (galetė) ar natūraliai saldus bananinis ledų tortas su kokosų karamele.

Kartu su tinklaraščio Feed My Sister subtilia maisto stilistika ir nuostabiomis Sarune Zurba Photography nuotraukomis ši knyga kuria naują šiuolaikinių desertų standartą.
Tai knyga, prie kurios grįšite dar ne kartą!

Užsakyti leidinį 

1 1 1 1 1

Mylint svarbu turėti, geidžiant – norėti. Geismas – ilgesio išraiška, jį kursto neprieinamumas. Geidžiant ne tiek svarbu, kas buvo, kiek svarbu, kas laukia ateityje. Poros pernelyg dažnai tampa priklausomos nuo meilės teikiamų patogumų ir nebekursto geismo liepsnos. Žmonės pamiršta, jog liepsnai reikia oro.
Esther Perel

Šiuolaikinių porų santykiai, kaip teigia psichoterapeutė Esther Perel, yra prieštaringų troškimų – saugumo ir jaudulio, praktiškumo ir neapibrėžtumo, patogios meilės ir deginančios aistros – rinkinys. Partneriai pernelyg užsiėmę, pernelyg įsitempę, pernelyg įsitraukę į vaikų auginimą ir pernelyg išsekę mylėtis.

Šioje knygoje autorė atskleidžia porų seksualinių krizių priežastis, nagrinėja geismo prigimtį ir kylančias dilemas.

Ką jaučiate, kai ką nors mylite?
• Kaip keičiasi jūsų pojūčiai, kai ko nors geidžiate?
• Ar emocinis partnerių artumas visada užtikrina gerą seksą?
• Kodėl tapus tėvais taip dažnai ištinka erotinė krizė?
• Kodėl taip jaudina visa, kas uždrausta?
• Ar įmanoma geisti to, ką jau turime?

Užsakyti leidinį 

1 1 1 1 1

Dažnai siekdami mums svarbių tikslų privalome dirbti su žmonėmis, su kuriais nesutariame, kurių nemėgstame arba kuriais nepasitikime. Tarptautinio bendradarbiavimo ekspertas Adamas Kahane'as ne kartą praktikoje susidūrė su šiuo iššūkiu, spręsdamas tiek reikšmingas pasaulines problemas, tiek kasdienius organizacijų ar net šeimyninius rūpesčius. Autorius pastebėjo, jog įsitvirtinusi bendradarbiavimo samprata, grįsta fantazijomis apie harmoniją, tikrumą, garantijas, pritarimą vieni kitiems, – yra klaidinga.

Šioje knygoje A. Kahane'as pripažįsta nepatogią, kupiną nesutarimų realybę ir siūlo visiškai naują požiūrį į bendradarbiavimą bei dalijasi patirtimi, kaip sėkmingai dirbti ne tik su kolegomis ir draugais, bet ir su oponentais ar net priešais.

Užsakyti leidinį

1 1 1 1 1

Knygos autorius internetinėje laidoje kalbino įvairiausius svečius. Su juo pasidalinti savo savybės daro žmogų sėkmingą.

Knygos gyvenimo paslaptimis sutiko ir aukščiausio kalibro garsenybės, tokios kaip Schwarzenegeris ar Jamie Foxxas, ir tituluočiausi atletai, ir prestižinių JAV pajėgų kariai, ir paslaptingieji juodojoje rinkoje veikiantys biochemikai. 

Kalbėdamasis su „titanais“, Tim Ferris stengiasi užduoti tokius klausimus, kurie padėtų geriau suprasti sėkmingų žmonių gyvenimo stilių. Ką jie veikia pirmą valandą pabudę? Kokias knygas dovanoja kitiems žmonės ir kodėl? Ką jie veikia nuėję į treniruoklių salę? Atsakymai į šiuos klausimus koncentruotai pateikti knygoje „Titanų įrankiai“. Tim Ferris visus sėkmingus įpročius sistemiškai sudėlioja į patrauklų pasakojimą – tai tarsi mokslinis veikalas apie tai, kokie ritualai, įpročiai ir autorius – ne vieno kultinio bestselerio autorius Tim Ferris. Kai kas jį vadina „inovatyviausiu verslo žmogumi“, o Forbes į jį įtraukia į žinomiausių ir įtakingiausių veikėjų sąrašus. Verslo konsultantas, knygų ir televizijos laidų autorius pradėjo investuodamas, o netrukus jau patarinėjo tokiems vardams kaip Facebook, Uber ar Alibaba. Jo internetinę laidą stebi per 100 milijonų žmonių visame pasaulyje. 

Pasikalbėjęs su dviem šimtais asmenų, jis ryžosi pritaikyti gerąsias praktikas savo gyvenime ir įsitikinti, ar jos didina pajamas, atsparumą stresui ir laimės pojūtį. Bandymų ir klaidų metodu jis išgrynino pačius geriausius įpročius ir pasiteisinusias taktikas. Jas patalpino į šią dienoraštį primenančią knygą. Dabar pats laikas ją atsiversti tiems, kurie nori gyventi veržliau ir tapti atsparūs negandoms.

Užsakyti leidinį 

1 1 1 1 1

Bestselerių „Saldus gyvenimas Paryžiuje“ ir „Mano Paryžiaus virtuvė“ autorius, visame pasaulyje garsus virtuvės šefas Davidas Lebovitzas ir toliau tęsia pasakojimą apie savo gyvenimą Paryžiuje – šįkart, nusprendęs žaviajame šviesos ir meilės mieste įsigyti bei įsirengti nuosavus prancūziškos kultūros, visuomenės, maisto ir kasdienio gyvenimo ypatumų. Jais visais – kaip visuomet namus, jis susiduria su begale rūpesčių, patiria virtinę nuotykių ir išsiaiškina daug naujų, dosniai ir žaismingai – dalijasi su skaitytojais.

Pradėjęs nuosavo būsto paieškas, o vėliau jo remontą, Davidas Lebovitzasneįsivaizdavo, kad susidurs su logikai ir protui kartais sunkiai pasiduodančiomis aplinkybėmis, specifiniu statybininkų darbo grafiku ir etika. Nė minutei neprarasdamas jam būdingo puikaus humoro jausmo, savo pasakojimą jis gardina naujais paryžietiškos virtuvės receptais, ir net ir karščiausiose batalijose dėl grindų, sienų ar santechnikos nepamiršta to magiško jausmo, kuris prieš daugelį metų įkvėpė jį atsikraustyti į Paryžių ir susikurti čia tikrus namus.

Užsakyti leidinį  

1 1 1 1 1

„Baigęs statybos inžinerijos studijas, kurį laiką dirbau statant Lietuvoje labiau įprastus mūrinius namus. Supratęs, kad tokių namų konstrukcijai ir apdailai naudojama daug aplinkai ir gyventojui nedraugiškų medžiagų, po truputį pradėjau minti savo profesinį kelią, ieškodamas tvaresnių ir sveikesnių statybos būdų.

Šiaudinis namas įkūnija daug per laiką susiformavusių mano vidinių nuostatų, koks iš tikrųjų turi būti aplinkai draugiškas ir gyventi tinkamas būstas. Žinoma, tokio namo statyba nėra vienintelis pasirinkimas, siekiant susikurti sveiką erdvę nuolatiniam gyvenimui, tačiau šis statybos būdas pastaruoju metu Lietuvoje sparčiai populiarėja.“

Užsakyti leidinį

Norėdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus, kuriuos galite bet kada atšaukti. Daugiau apie slapukus.